Personal Training

Wil je het maximale uit jezelf halen waarin we gaan werken aan jouw doelen? Of wil je gepersonaliseerde begeleiding voor betere levensstijl coaching? Samen gaan we werken aan de beste versie van jezelf. Tijdens de Personal Training sessies zal je worden gecoacht op fysiek, mentaal en welzijn gebied. We zullen tijdens ons Functioneel Sportonderzoek een diepere kijk nemen naar je fysieke capaciteiten, jouw sterke en zwakke punten en een plan ontwikkelen dat het beste bij jou past.

Duo Training

Train je liever samen met een partner? Of deel je graag de kosten van een Personal Training? Dat kan! Samen je doelen behalen is altijd leuker, ook al zijn de doelen verschillend!

Small Group Training

Ook trainen in een kleine groep met vrienden, familie, of collega’s is mogelijk. Hierdoor wordt het erg aantrekkelijk doordat de kosten worden gedeeld onder meerder mensen. Trainen in een groep met bekenden maakt het ook een stuk laagdrempeliger om te beginnen met sporten en hartstikke leuk!

Wij zijn zeer gemotiveerd om jou te helpen! Jij ook?

Intakegesprek aanvragen?

Je kunt gratis en vrijblijvend een afspraak maken  om samen jouw doelen door te nemen in een intakegesprek. Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op!