Lid worden van CrossMAX

In 3 stappen wordt je lid van CrossMAX Deurne:

Stap 1 - Gratis proefles

Je bent van harte welkom om middels een gratis proefles bij CrossMAX Deurne te ervaren of CrossMAX wat voor je is. Een proefles reserveren doe je door te bellen naar 06-14634488 of te mailen naar info@fit-partners.nl

____________________________

Wat kun je (en mag je) verwachten van je eerste CrossMAX-les? Ontdek het hier!

Als je onze box binnenloopt, zul je hoogstwaarschijnlijk gemotiveerde mensen zien trainen, zweten en misschien zelfs met gewichten zien gooien. Wees gerust, jij zal daar niet direct mee hoeven te beginnen. Je kunt alvast bij de groep meekijken of je spullen alvast op de bank of in de kluisjes in de gang leggen.

Een van onze trainers zal je opvangen en kort jouw doelen bespreken. Na een korte uitleg over CrossMAX wordt er gezamenlijk opgewarmd en voorbereid op de WOD (Workout of the Day). Deze zal bestaan uit een mix van oefeningen die je zou kunnen verwachten.

De proefles zal je hoogstwaarschijnlijk als zwaar ervaren, maar wees gerust! Dit is heel normaal en naarmate je vaker komt trainen zul je hieraan wennen en enorm snel progressie maken.

Stap 2 - Introductietraject

Voordat je mee kan doen met de groepslessen, volg je eerst drie sessies van 1 uur personal training. Deze sessies bereiden je goed voor op wat er in de groepslessen van je gevraagd wordt. De sessies staan in het teken van het aanleren van:

  • De educatie over CrossMAX trainingen.
  • De basisoefeningen die wij gebruiken in CrossMAX.
  • Jouw belastbaarheid en beweeglijkheid.

De kosten voor alle drie de sessies zijn: € 56,50 eenmalig.

Als je al ooit aan “crosstraining” gedaan hebt, volg je een kennismaking- en beoordeling sessie zodat jij snel bij ons aan de slag kunt. De kosten voor deze sessie zijn: €25,00 eenmalig.

Stap 3 - Reguliere groepslessen

Na het introductietraject dien je een abonnementsvorm of een rittenkaart te kiezen en ben je klaar om deel te nemen aan de reguliere groepslessen.