CrossMAX lesaanbod

CrossMAX Deurne biedt de volgende lessen aan:

Een CrossMAX-training wordt WOD genoemd. WOD staat voor ‘Workout Of the Day’. 

Door met verschillende oefeningen, combinaties en/of intensiteit te trainen is de WOD elke keer anders. Een CrossMAX WOD doe je in kleine groepen en onder begeleiding van een trainer. Iedereen doet de WOD vervolgens op zijn of haar eigen niveau. De snelheid en intensiteit waarmee je een WOD doet hangt af van je fitheid, kracht en flexibiliteit.

Dat maakt de training voor iedereen leuk en het groepsgevoel stimuleert je om door te zetten.

Boxercise is een laagdrempelige bokstraining om verantwoord, intensief, veilig, leuk en supereffectief te werken aan “boxing skills”. Het accent ligt op conditie, kracht en uithoudingsvermogen. De bokstechnieken worden ingezet als trainingsmiddel om snel fit te worden.

Tijdens deze, voor beginners makkelijk toegankelijke les, leer je de functionele bewegingen van CrossMAX.

Een correcte beheersing van deze bewegingen is noodzakelijk om op een verantwoorde wijze te kunnen deelnemen aan de WOD’s. Iedere week zal er een specifieke techniek centraal staan en deze zal aangevuld worden met een uitdagende WOD op beginnersniveau.

Circuittraining for Ladies biedt je tegelijkertijd een cardiovasculaire training en weerstandstraining. Anders gezegd: een krachttraining met een duurcomponent of een weerstands/krachttraining met een duurcomponent.

Je bereikt geen maximale resultaten op één van de twee gebieden, maar wel optimale resultaten op beide. Het is dus in principe geschikt voor iedereen die geen specifieke doelen heeft op cardiovasculair gebied of krachtgebied en in minimale tijd een effectieve work-out wil krijgen.

Deze lessen zijn alleen toegankelijk voor vrouwen.

De CrossMAX box is elke dag open en de uren waarin er geen WOD, Basics of Circuittrainingen zijn noemen we Open Gym.

In de Open Gym heb jij als lid de mogelijkheid om zelfstandig te werken aan je kracht, mobiliteit of techniek.