Beginnen met CrossMAX

Als je fanatiek sport, vind je het waarschijnlijk heerlijk om zoveel mogelijk verschillende dingen te doen: hardlopen, fietsen, zwemmen, krachttraining… maar CrossMAX?!

Vaak wordt er gedacht dat je voor CrossMAX supersterk en fit moet zijn, maar dit is absoluut niet het geval.

Alle oefeningen en bewegingen zijn schaalbaar naar verschillende niveaus. Je zou zelfs kunnen stellen dat CrossMAX de ideale sport is voor beginners, omdat je hier direct het meeste resultaat behaalt.

Groepsgevoel

Iedereen in de box traint met een bepaald doel. Een persoon kan hetzelfde of een ander doel hebben dan jij, maar iedereen is er om samen met jou hard te werken en plezier te hebben. Dat maakt het concept zo leuk!

Laat je dus ook niet afschrikken door mensen die al een stuk verder zijn dan jij, ook zij zijn ergens begonnen! Het groepsgevoel zorgt er zelfs voor dat de anderen je zullen ondersteunen en helpen waar nodig om jezelf te verbeteren.

Zware gewichten

Ben je bang dat je meteen met loeizware barbells aan de gang moet? Natuurlijk niet!

Bij ons speelt techniek een belangrijke rol, waar veel aandacht aan wordt besteed. Je zal daarom in het begin een lichte stang gebruiken, zodat je de oefeningen eerst technisch goed onder de knie krijgt.

Ben je eenmaal klaar voor ‘het echte werk’, dan kun je grenzen gaan verleggen met zwaardere gewichten.

Waar wacht je nog op?

Iedereen kan CrossMAX doen. Het maakt niet uit of je man of vrouw, jong of oud, getraind of ongetraind bent. Bij CrossMAX traint iedereen op zijn eigen niveau. De trainingen zijn altijd uitdagend en leuk om te doen.

Benieuwd of het ook iets voor jou is? Schrijf je in voor een proefles!